Mitex Logo
20.05.2018

ТМ «Ataman» - активний учасник міжнародної виставки «Intertool-2018»

З 15 по 18 травня 2018 року в Києві на території Міжнародного виставкового центру проходила наймасштабніша виставка інструменту та будівельних матеріалів «Intertool-2018». Даний захід вже 19 років поспіль збирає під одним дахом найкращі торгові марки в Україні в своєму сегменті - інструментів і будівництва. Це дозволяє кожному учаснику отримати максимум корисної інформації про продукт і познайомитися з представниками українських Брендів.

ТМ «Ataman» стала одним з найбільш активних учасників виставки. Зона нашого Бренда користувалася великою популярністю серед відвідувачів. Часом біля нашого стенду яблуку було ніде впасти через наплив бажаючих. Це легко пояснити тим, що наші представники давали грамотну консультацію про продукт і відповідали на всі запитання.

Окремо варто відзначити, що ми надавали тестові зразки брендового абразивного інструменту, щоб кожен учасник виставки міг особисто переконатися в якості нашої продукції. Це рішення особливо сподобалося відвідувачам, адже на словах не передати всіх переваг від роботи нашим інструментом.

«Intertool-2018» подарував відмінну можливість почути побажання наших споживачів і дозволило кожному учаснику не тільки з цікавістю провести час, а й отримати максимум корисної інформації про продукцію ТМ «Ataman».

Останні новини