ТМ «Ataman» на міжнародній виставці «Intertool-2019»
29.05.2019

ТМ «Ataman» на міжнародній виставці «Intertool-2019»

З 14 по 17 травня 2019 року в Києві проходила наймасштабніша виставка «Intertool-2019». Даний захід представляв всі основні напрямки ринку - від будматеріалів, спецтехніки та обладнання до оздоблювальних матеріалів, котеджного будівництва і ландшафтного дизайну.

У кожного з гостей була можливість ознайомитися з новинками продукції, поспілкуватися з різними фахівцями, партнерами, кінцевими споживачами.

Для ТМ "Ataman" цей рік не був винятком, ми вкотре брали активну участь в даному заході.

Особливу увагу ми приділили оформленню нашої виставкової зони. Інсталяція у вигляді прозорих кубів з нашими кругами нікого не залишила байдужим, а стенд з кругами дав можливість відвідувачам побачити відразу весь асортимент бренду і знайти щось для себе.

Також варто відзначити, що кожен гість виставки, зацікавлений в нашій продукції, зміг отримати грамотну консультацію і відповіді на всі запитання.

Гарно розповідати про свою продукцію, вмоляючи споживачів зробити покупку, може кожен. Ми ж не хочемо, щоб наші клієнти сумнівались у своєму виборі. Тому ми не боїмося надавати кожному можливості, в першу чергу, оцінити наш інструмент на практиці, адже самі на 100% впевнені в його якості. І щоб відвідувачі виставки змогли скласти власне враження щодо абразивного інструменту ТМ «Ataman», будь-який бажаючий міг отримати від нас у подарунок тестовий зразок диска.

Хотілося б подякувати всім гостям і учасникам виставки за інтерес до нашої продукції. Нам вкотре вдалося довести, що ТМ "Ataman" №1 в Україні!

Останні новини